Laboratorul de cofetărie Stela Prod

Vă pune la dispoziţie o gama variată de produse de cofetărie pentru nunţi, botezuri şi alte evenimente speciale. Produsele au o calitate superioară oferită de stricteţea cu care alegem cele mai bune ingrediente. Produsele noastre nu conţin conservanţi si din acest motiv laboratorul nostru lucrează doar pe bază de comandă, oferind astfel o prospeţime ridicată tuturor produselor.

Comenzi la telefon 0745.889.332

Despre Noi

DESPRE STELAPROD

Laboratorul de cofetarie Stela Prod a fost înfiintat în anul 2004 si are în componenta un personal calificat cu o vasta experienta în domeniul cofetariei. Societatea noastra va pune la dispoziaie o gama variata de produse de cofetarie pentru nunti, botezuri si alte evenimente speciale din viata dumneavoastra. Produsele noastre au o calitate superioara oferita de strictetea cu care alegem cele mai bune ingrediente, de la faina si oua pîna la nuca,alune si ciocolata belgiana. De asemenea produsele nu contin conservanti si au un termen de valabilitate de 48 ore, din acest motiv laboratorul nostru lucreaza doar pe baza de comanda, oferind astfel o prospetime ridicata tuturor produselor.

În încercarea de a va satisface dorintele în materie de cofetarie va stam la dispozitie pentru comenzi, la telefon si la sediul nostru de luni pîna sâmbata între orele 8:00 si 18:00 (vezi datele de contact).

Cu drag echipa
despre-signature